Zaujímavosti + Bio

11. října 2007 v 17:10 | Charlotte71 |  Eric Szmanda
Eric Kyle Szmanda sa narodil 24. Júla 1975 v Milwaukee, Wisconsin. V seríáli CSI: Las Vegas hrá postavu kriminálneho vyšetrovateľa, no najviac si ho asi pamätáme ako mladého laboranta Grega Sandersa.
Eric vyrástol v malom mestečku Mukwonago so svojimi dvoma bratmi, Robom a Brettom. Neskôr tu v roku 1993 aj zmaturoval. Ericov pra-strýko Ray Szmanda pracuje v miestnom rádiu a regionálnej televízii.
Vychodil Carrolsku univerzitu vo Wisconsine. Raz na univerzite dostal rolu "Lysandera" v hre A Midsummer Night´s Dream. Po skončení školy sa Szmanda presťahoval do L.A a dostal rolu v dráme The Division a začal učinkovať aj v televíznom seriáli The Net.
Eric je dobrým kamarátom Marilyna Mansona a bol jedným zo 60 hostí na jeho svatbe, ktorá sa konala v Írsku.
Momentálne fičí na hudbe post-rockovej kapely Sigur Rós.
..........
  • Jeho prezývka je "Ercy".
  • Je fanúšikom a dobrým priateľom Marilinyna Mansona. V roku 2003 dokonca účinkoval v jeho klipe k pesničke Saint. Video však v Amerike zakázali.
  • Jeho postava v CSI, Greg Sanders, je veľkým fanúšikom Marilyna Mansona, pravdepodobne preto, že je jedným z jeho blízkych priateľov.
  • V prvom filme, od neho producent chcel aby si zmenil meno.
  • Na strednej hral na bície.
  • Má rád surfovanie
♥♥ Filmografia ♥♥
  • The Net (1998-1999) - Jacob "Sorcerer" Resh
  • Dodge's City (1999)(TV) - Johnny Dodge
  • True Vinyl (2000) - Billy Thompson
  • Rules of Attraction (2002) - NYU Film Student
  • 100 Girls (2000) - Sam
  • Little Athens (2005) - Derek
  • Snow Wonder (2005)(TV) - Luke
  • CSI: Crime Scene Investigation (2000-2007) - Greg Sanders
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama